Revista de proiectare
Revista de proiectare
Inelul

Doppio

Inelul Aceasta este o bijuterie interesantă de natură mistică. „Doppio”, în forma sa în spirală, călătorește în două direcții simbolizând timpul bărbaților: trecutul lor și viitorul lor. Poartă argintul și aurul care reprezintă dezvoltarea virtuților spiritului uman de-a lungul istoriei sale pe Pământ.

Colier

Sakura

Colier Colierul este foarte flexibil și este confecționat din diferite piese lipite perfect pentru a face cascadă frumos pe zona gâtului pentru femei. Florile centrale din partea dreaptă se rotesc și există o alocație pentru a utiliza separat o bucată scurtă din stânga a colierului ca o broșă Colierul este foarte ușor, având în vedere forma și complexitatea 3D a piesei. Greutatea brută pentru aceasta este de 362,50 grame fabricate este de 18 karate, cu 518,75 carate de piatră și diamante

Foulard De Mătase

Passion

Foulard De Mătase „Pasiunea” este unul dintre obiectele „Salutări”. Pliați frumos eșarfa de mătase într-un pătrat de buzunar sau încadrați-o ca o lucrare de artă și faceți să dureze toată viața. Este ca un joc - fiecare obiect are mai multe funcții. „Salutări” întruchipează o corelație blândă între meșteșugurile vechi și obiectele de design modern. Fiecare design este o piesă de artă unică și spune o poveste diferită. Imaginează-ți un loc în care fiecare mic detaliu spune o poveste, unde calitatea este o valoare a vieții, iar cel mai mare lux este să fii adevărat pentru tine. Aici se întâlnesc „Salutări”. Lasă arta să te întâlnească și să îmbătrânească cu tine!

Colecție De Bijuterii

Future 02

Colecție De Bijuterii Project Future 02 este o colecție de bijuterii cu o răsucire distractivă și vibrantă inspirată de teoremele cercurilor. Fiecare piesă este creată cu un software de design asistat de computer, construit integral sau parțial cu tehnologie selectivă cu laser laser sau tehnologie de imprimare 3D din oțel și finisat manual cu tehnici tradiționale de argintărie. Colecția se inspiră din forma cercului și este concepută cu atenție pentru a vizualiza teoremele euclidiene în tipare și forme de artă purtabile, simbolizând, în acest fel, un nou început; un punct de plecare către un viitor interesant.

Trench Coat

Renaissance

Trench Coat Iubire și versatilitate. O frumoasă poveste întipărită în țesătura, croitoria și conceptul acestei trench’coat, alături de toate celelalte haine ale colecției. Unicitatea acestei piese este cu siguranță designul urban, atingere minimalistă, dar ceea ce este cu adevărat surprinzător aici, mai degrabă ar putea fi versatilitatea acesteia. Închide ochii, te rog. În primul rând, ar trebui să vezi o persoană serioasă care merge la locul ei de muncă serios. Acum, scutură capul și chiar în fața ta vei vedea o haină scrisă cu șanț albastru, cu niște gânduri magnetice pe ea. Scris de o mână. Cu dragoste, Reprobable!