Revista de proiectare
Revista de proiectare
Ochelari De Vedere

Camaro | advanced collection

Ochelari De Vedere Colecția avansată | lemnul „se caracterizează prin ochelari mai voluminoși, iar designul este accentuat prin compoziția pronunțată tridimensională. Noile combinații de lemn și șlefuirea cea mai fină de mână înseamnă că fiecare cadru de ochelari avansat ROLF este o piesă elegantă.

Denumirea proiectului : Camaro | advanced collection, Numele proiectanților : ROLF Spectacles, Numele clientului : ROLF Spectacles.

Camaro | advanced collection Ochelari De Vedere

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.