Revista de proiectare
Revista de proiectare
Inelul Și Pandantivul

Natural Beauty

Inelul Și Pandantivul Colecția Natural Beauty a fost creată ca un tribut adus pădurii Amazon, moștenire nu numai pentru Brazilia, ci pentru întreaga lume. Această colecție reunește frumusețea naturii cu senzualitatea curbelor feminine în care bijuteriile modelează și mângâie corpul femeii.

Denumirea proiectului : Natural Beauty, Numele proiectanților : Gabriel Juliano, Numele clientului : Gabriel Juliano.

Natural Beauty Inelul Și Pandantivul

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.