Revista de proiectare
Revista de proiectare
Colier

Sakura

Colier Colierul este foarte flexibil și este confecționat din diferite piese lipite perfect pentru a face cascadă frumos pe zona gâtului pentru femei. Florile centrale din partea dreaptă se rotesc și există o alocație pentru a utiliza separat o bucată scurtă din stânga a colierului ca o broșă Colierul este foarte ușor, având în vedere forma și complexitatea 3D a piesei. Greutatea brută pentru aceasta este de 362,50 grame fabricate este de 18 karate, cu 518,75 carate de piatră și diamante

Denumirea proiectului : Sakura, Numele proiectanților : Nada Khamis Mohammed Al-Sulaiti, Numele clientului : Hairaat Fine Jewellery .

Sakura Colier

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.