Revista de proiectare
Revista de proiectare
Zahărul

Two spoons of sugar

Zahărul A lua ceai sau a bea cafea nu este doar pentru a stinge o dată setea. Este o ceremonie de răsfăț și împărtășire. Adăugarea de zahăr în cafeaua sau ceaiul tău ar putea fi la fel de ușor cum îți amintești de numerele romane! Indiferent dacă ai nevoie de o singură lingură de zahăr sau de două sau trei, trebuie doar să alegi unul dintre cele trei cifre făcute din zahăr și să-l introduci în băutura ta caldă / rece. O singură acțiune și scopul tău este rezolvat. Fără lingură, fără măsurare, devine atât de simplu.

Toaleta Pentru Câini

PoLoo

Toaleta Pentru Câini PoLoo este o toaletă automată care ajută câinii să pooze în pace, chiar și atunci când vremea este penibilă afară. În vara anului 2008, în timpul unei vacanțe de navigare cu cei 3 câini ai familiei, Eliana Reggiori, un marinar calificat, a conceput PoLoo. Cu prietenul ei, Adnan Al Maleh, a conceput ceva care va ajuta nu numai calitatea vieții câinilor, dar și îmbunătățirea acelor proprietari care sunt în vârstă sau cu dizabilități și nu pot ieși din casă în perioada de iarnă. Este automat, evită mirosul și ușor de utilizat, de transportat, de curățat și ideal pentru cei care locuiesc în apartamente, pentru autovehicule și bărci, proprietari de hoteluri și stațiuni.

Birdhouse

Domik Ptashki

Birdhouse Datorită stilului de viață monoton și lipsei interacțiunii durabile cu Natura, o persoană trăiește într-o stare de descompunere constantă și nemulțumire internă, ceea ce nu îi permite să se bucure de viață la maximum. Poate fi fixată prin extinderea granițelor percepției și dobândirea unei noi experiențe de interacțiune om-natură. De ce păsări? Cântarea lor afectează pozitiv sănătatea mintală a omului, de asemenea păsările protejează mediul împotriva dăunătorilor de insecte. Proiectul Domik Ptashki este o oportunitate de a crea un cartier util și de a încerca rolul de ornitolog prin observarea și îngrijirea păsărilor.

Robot De Îngrijire A Animalelor De Companie

Puro

Robot De Îngrijire A Animalelor De Companie Obiectivul proiectantului a fost de a rezolva problemele legate de creșterea câinilor de o persoană. Tulburările de anxietate și problemele fiziologice ale animalelor canine sunt înrădăcinate de la o perioadă prelungită de absență a îngrijitorilor. Datorită spațiilor mici de locuit, îngrijitorii au împărtășit mediul de viață cu animalele însoțitoare, provocând probleme sanitare. Inspirat din punctele de durere, proiectantul a venit cu un robot de îngrijire care 1. joacă și interacționează cu animalele de companie aruncând tratamente, 2. curăță praf și firimituri după activitățile interioare și 3. ia mirosuri și păr când animalele însoțitoare iau odihnă.

Modulul De Mobilă Felină

Polkota

Modulul De Mobilă Felină Dacă aveți o pisică, probabil ați avut cel puțin două din aceste trei probleme în timp ce alegeți o casă pentru ea: lipsa de estetică, durabilitate și confort. Dar acest modul pandantiv rezolvă aceste probleme combinând trei factori: 1) Proiectarea minimalismului: simplitatea formei și variabilitatea designului culorilor; 2) Ecologic: deșeurile de lemn (rumeguș, bărbierit) sunt sigure pentru sănătatea pisicii și a proprietarului ei; 3) Universalitate: modulele sunt combinate între ele, permițându-vă să creați un apartament separat pentru pisici în interiorul casei dvs.

Gulerul Pentru Câini

Blue

Gulerul Pentru Câini Acesta nu este doar un guler pentru câini, ci este un guler pentru câini cu un colier detașabil. Frida folosește piele de calitate cu alamă solidă. Când a proiectat această piesă, a trebuit să ia în considerare un mod simplu și sigur de atașare a colierului în timp ce câinele poartă gulerul. Gulerul a trebuit să aibă și o senzație de lux fără colier. Cu acest design, un colier detașabil, proprietarul își poate împodobi câinele atunci când dorește.