Revista de proiectare
Revista de proiectare
Dispozitivul Natural De Mărire A Buzelor

Xtreme Lip-Shaper® System

Dispozitivul Natural De Mărire A Buzelor Sistemul Xtreme Lip-Shaper® este primul dispozitiv de mărire a buzelor cosmetice sigure de uz casnic, dovedit clinic din lume. Folosește o metodă chineză de „cupping” de 3.500 de ani - cu alte cuvinte, aspirație - împreună cu tehnologia avansată de formare a buzelor pentru a contură și a mări buzele instantaneu. Designul creează buza inferioară cu un singur lob și cu lobul dublu uimitor, la fel ca Angelina Jolie. Utilizatorii pot îmbunătăți separat buza superioară sau inferioară. Designul este de asemenea construit pentru a ridica arcadele arcului Cupidonului, pentru a umple gropi de buze pentru a ridica colțurile gurii îmbătrânite. Potrivit pentru ambele sexe.

Denumirea proiectului : Xtreme Lip-Shaper® System, Numele proiectanților : Thienna Ho Ph.D., Numele clientului : CANDYLIPZ LLC..

Xtreme Lip-Shaper® System Dispozitivul Natural De Mărire A Buzelor

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.