Revista de proiectare
Revista de proiectare
Zahărul

Two spoons of sugar

Zahărul A lua ceai sau a bea cafea nu este doar pentru a stinge o dată setea. Este o ceremonie de răsfăț și împărtășire. Adăugarea de zahăr în cafeaua sau ceaiul tău ar putea fi la fel de ușor cum îți amintești de numerele romane! Indiferent dacă ai nevoie de o singură lingură de zahăr sau de două sau trei, trebuie doar să alegi unul dintre cele trei cifre făcute din zahăr și să-l introduci în băutura ta caldă / rece. O singură acțiune și scopul tău este rezolvat. Fără lingură, fără măsurare, devine atât de simplu.

Denumirea proiectului : Two spoons of sugar, Numele proiectanților : Stav Axenfeld, Numele clientului : .

Two spoons of sugar Zahărul

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.