Revista de proiectare
Revista de proiectare
Iluminatul Încastrat

Drop

Iluminatul Încastrat Drop este o amenajare ușoară concepută în căutarea unei estetice minimaliste și a unei atmosfere senine. Inspirația sa a fost lumina naturală, răcoarea, luminatoarele, compostura și seninătatea. O fuziune perfectă între funcționalitate și frumusețe, o armonie perfectă atinsă de tavan și montaj luminos. Drop a fost conceput mai degrabă ca un gradient decât ca o perturbare, pentru a promova un design interior care curge natural, minimalist și confortabil. Scopul nostru a fost să obținem tendințele estetice și să le transformăm în valori de design pentru a se aplica acestui nou corp de iluminat. Eleganță și performanță, perfect unite.

Denumirea proiectului : Drop, Numele proiectanților : Rubén Saldaña Acle, Numele clientului : Rubén Saldaña - Arkoslight.

Drop Iluminatul Încastrat

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.