Revista de proiectare
Revista de proiectare
Iluminatul Încastrat

Drop

Iluminatul Încastrat Drop este o amenajare ușoară concepută în căutarea unei estetice minimaliste și a unei atmosfere senine. Inspirația sa a fost lumina naturală, răcoarea, luminatoarele, compostura și seninătatea. O fuziune perfectă între funcționalitate și frumusețe, o armonie perfectă atinsă de tavan și montaj luminos. Drop a fost conceput mai degrabă ca un gradient decât ca o perturbare, pentru a promova un design interior care curge natural, minimalist și confortabil. Scopul nostru a fost să obținem tendințele estetice și să le transformăm în valori de design pentru a se aplica acestui nou corp de iluminat. Eleganță și performanță, perfect unite.

Denumirea proiectului : Drop, Numele proiectanților : Rubén Saldaña Acle, Numele clientului : Rubén Saldaña - Arkoslight.

Drop Iluminatul Încastrat

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.