Revista de proiectare
Revista de proiectare
Arta Vizuală

Scarlet Ibis

Arta Vizuală Proiectul este o secvență de tablouri digitale ale Scarlet Ibis și mediul său natural, cu un accent deosebit pe culoare și nuanța lor vibrantă care se intensifică pe măsură ce pasărea crește. Lucrarea se dezvoltă în mediul natural combinând elemente reale și imaginare care oferă caracteristici unice. Ibisul stacojiu este o pasăre originară din America de Sud care trăiește pe coaste și mlaștini din nordul Venezuela și culoarea roșie vibrantă constituie un spectacol vizual pentru privitor. Acest design își propune să evidențieze zborul grațios al ibisului stacojiu și al culorilor vii ale faunei tropicale.

Denumirea proiectului : Scarlet Ibis, Numele proiectanților : Gabriela Delgado, Numele clientului : GD Studio C.A.

Scarlet Ibis Arta Vizuală

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Echipa de proiectare a zilei

Cele mai mari echipe de proiectare din lume.

Uneori ai nevoie de o echipă foarte mare de designeri talentați care să vină cu modele cu adevărat grozave. În fiecare zi, oferim o echipă distinctă de design inovativ și creativ de premiere. Explorați și descoperiți arhitectură originală și creativă, proiectare bună, modă, design grafic și proiecte de strategie de proiectare din echipele de proiectare din întreaga lume. Inspirați-vă din lucrările originale ale designerilor de maestri mari.