Revista de proiectare
Revista de proiectare
Arta Vizuală

Scarlet Ibis

Arta Vizuală Proiectul este o secvență de tablouri digitale ale Scarlet Ibis și mediul său natural, cu un accent deosebit pe culoare și nuanța lor vibrantă care se intensifică pe măsură ce pasărea crește. Lucrarea se dezvoltă în mediul natural combinând elemente reale și imaginare care oferă caracteristici unice. Ibisul stacojiu este o pasăre originară din America de Sud care trăiește pe coaste și mlaștini din nordul Venezuela și culoarea roșie vibrantă constituie un spectacol vizual pentru privitor. Acest design își propune să evidențieze zborul grațios al ibisului stacojiu și al culorilor vii ale faunei tropicale.

Denumirea proiectului : Scarlet Ibis, Numele proiectanților : Gabriela Delgado, Numele clientului : GD Studio C.A.

Scarlet Ibis Arta Vizuală

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Legenda designului zilei

Designeri legendari și lucrările lor premiate.

Legendele de design sunt designeri extrem de celebri care fac din lumea noastră un loc mai bun cu design-urile lor bune. Descoperiți designeri legendari și design-urile lor inovatoare de produse, opere de artă originale, arhitectură creativă, modele de modă deosebite și strategii de design. Bucurați-vă și explorați lucrările originale de design ale designerilor, artiștilor, arhitecților, inovatorilor și brandurilor premiate la nivel mondial. Inspirați-vă din modele creative.