Revista de proiectare
Revista de proiectare
Centrul Comercial

Adagio Townplaza

Centrul Comercial Pe baza stilului de viață al cartierului, designul este adaptat pentru a satisface cel mai bine nevoile oamenilor. Este conceput ca un loc bine echilibrat pentru familii, astfel încât toată lumea să se poată bucura. Are o piață principală în care cea mai mare interacțiune are loc în timpul zilei la nivelul solului, la etajul doi, care este proiectat pentru sănătate, modă și frumusețe, și un etaj 3 cu lounge bar și restaurante, care vor prinde viață de la 14:00 până la miezul nopții. Un aspect principal este că 90% dintre unități au o vedere directă din orice loc. Parcarea este de asemenea optimizată, deoarece locurile ocupate zi sunt gratuite noaptea.

Denumirea proiectului : Adagio Townplaza, Numele proiectanților : Adagio Townplaza, Numele clientului : HAUS INMOBILIARIA SA.

Adagio Townplaza Centrul Comercial

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Legenda designului zilei

Designeri legendari și lucrările lor premiate.

Legendele de design sunt designeri extrem de celebri care fac din lumea noastră un loc mai bun cu design-urile lor bune. Descoperiți designeri legendari și design-urile lor inovatoare de produse, opere de artă originale, arhitectură creativă, modele de modă deosebite și strategii de design. Bucurați-vă și explorați lucrările originale de design ale designerilor, artiștilor, arhitecților, inovatorilor și brandurilor premiate la nivel mondial. Inspirați-vă din modele creative.