Revista de proiectare
Revista de proiectare
Centrul Comercial

Adagio Townplaza

Centrul Comercial Pe baza stilului de viață al cartierului, designul este adaptat pentru a satisface cel mai bine nevoile oamenilor. Este conceput ca un loc bine echilibrat pentru familii, astfel încât toată lumea să se poată bucura. Are o piață principală în care cea mai mare interacțiune are loc în timpul zilei la nivelul solului, la etajul doi, care este proiectat pentru sănătate, modă și frumusețe, și un etaj 3 cu lounge bar și restaurante, care vor prinde viață de la 14:00 până la miezul nopții. Un aspect principal este că 90% dintre unități au o vedere directă din orice loc. Parcarea este de asemenea optimizată, deoarece locurile ocupate zi sunt gratuite noaptea.

Denumirea proiectului : Adagio Townplaza, Numele proiectanților : Adagio Townplaza, Numele clientului : HAUS INMOBILIARIA SA.

Adagio Townplaza Centrul Comercial

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.