Revista de proiectare
Revista de proiectare
Cârje Multifuncționale

Lazarus

Cârje Multifuncționale o mașină de forță simplă, posibilă, neelectrică, concepută cu adevărat pentru interacțiunea socială și reabilitarea persoanelor cu handicap. Pentru a nu fi neplăcut, imită perfect procesul de mers al unei persoane obișnuite. Ca exemplu, mișcă întotdeauna brațul de cealaltă parte a piciorului. piciorul cu dizabilități poate urca scări cu acest lucru, deoarece poate implementa cani. De asemenea, bastoanele pot fi transformate într-un scaun perfect. Dacă nu, Lazăr încarcă bastoane. Ca mașină medicală, Lazarus este eficient, deoarece utilizatorul se poate reabilita treptat și automat în interacțiune socială normală, nu renunțând să lucreze pentru reabilitare

Denumirea proiectului : Lazarus, Numele proiectanților : Sung-Hyeon Yoo, Numele clientului : Mm, soulish apparel for world.

Lazarus Cârje Multifuncționale

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.