Revista de proiectare
Revista de proiectare
Cârje Multifuncționale

Lazarus

Cârje Multifuncționale o mașină de forță simplă, posibilă, neelectrică, concepută cu adevărat pentru interacțiunea socială și reabilitarea persoanelor cu handicap. Pentru a nu fi neplăcut, imită perfect procesul de mers al unei persoane obișnuite. Ca exemplu, mișcă întotdeauna brațul de cealaltă parte a piciorului. piciorul cu dizabilități poate urca scări cu acest lucru, deoarece poate implementa cani. De asemenea, bastoanele pot fi transformate într-un scaun perfect. Dacă nu, Lazăr încarcă bastoane. Ca mașină medicală, Lazarus este eficient, deoarece utilizatorul se poate reabilita treptat și automat în interacțiune socială normală, nu renunțând să lucreze pentru reabilitare

Denumirea proiectului : Lazarus, Numele proiectanților : Sung-Hyeon Yoo, Numele clientului : Mm, soulish apparel for world.

Lazarus Cârje Multifuncționale

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Echipa de proiectare a zilei

Cele mai mari echipe de proiectare din lume.

Uneori ai nevoie de o echipă foarte mare de designeri talentați care să vină cu modele cu adevărat grozave. În fiecare zi, oferim o echipă distinctă de design inovativ și creativ de premiere. Explorați și descoperiți arhitectură originală și creativă, proiectare bună, modă, design grafic și proiecte de strategie de proiectare din echipele de proiectare din întreaga lume. Inspirați-vă din lucrările originale ale designerilor de maestri mari.