Revista de proiectare
Revista de proiectare
Tavanul Clasic Artizanal

Rayon

Tavanul Clasic Artizanal Rayon este un tavan realizat manual din lemn masiv de stejar într-o sală de mese pentru un client privat din Egipt. Proiectarea și execuția acestei opere de stil clasic francez au durat aproape un an pentru a fi finalizate. Artizanale egiptene realizate manual este de 4,25 m pe 6,80 m, toate acoperite cu motive de lemn masiv de stejar, în timp ce luciu de satin și patina obișnuiau să-și creeze aspectul vintage. Conceptul de design seamănă cu un soare cu raze crepusculare. Razele au fost proiectate pentru a evidenția frunzele și ramurile care disting flirul flamboyantului clasic francez.

Denumirea proiectului : Rayon, Numele proiectanților : Dalia Sadany, Numele clientului : Dezines Dalia Sadany Creations.

Rayon Tavanul Clasic Artizanal

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.