Revista de proiectare
Revista de proiectare
Tavanul Clasic Artizanal

Rayon

Tavanul Clasic Artizanal Rayon este un tavan realizat manual din lemn masiv de stejar într-o sală de mese pentru un client privat din Egipt. Proiectarea și execuția acestei opere de stil clasic francez au durat aproape un an pentru a fi finalizate. Artizanale egiptene realizate manual este de 4,25 m pe 6,80 m, toate acoperite cu motive de lemn masiv de stejar, în timp ce luciu de satin și patina obișnuiau să-și creeze aspectul vintage. Conceptul de design seamănă cu un soare cu raze crepusculare. Razele au fost proiectate pentru a evidenția frunzele și ramurile care disting flirul flamboyantului clasic francez.

Denumirea proiectului : Rayon, Numele proiectanților : Dalia Sadany, Numele clientului : Dezines Dalia Sadany Creations.

Rayon Tavanul Clasic Artizanal

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectant al zilei

Cei mai buni designeri, artiști și arhitecți din lume.

Un design bun merită recunoaștere deosebită. În fiecare zi, suntem încântați să oferim designeri uimitori care creează modele originale și inovatoare, arhitectură uimitoare, modă elegantă și grafică creativă. Astăzi, vă prezentăm unul dintre cei mai mari designeri din lume. Verificați astăzi un portofoliu de design premiat și inspirați-vă zilnic în design.