Revista de proiectare
Revista de proiectare
Tavanul Clasic Artizanal

Rayon

Tavanul Clasic Artizanal Rayon este un tavan realizat manual din lemn masiv de stejar într-o sală de mese pentru un client privat din Egipt. Proiectarea și execuția acestei opere de stil clasic francez au durat aproape un an pentru a fi finalizate. Artizanale egiptene realizate manual este de 4,25 m pe 6,80 m, toate acoperite cu motive de lemn masiv de stejar, în timp ce luciu de satin și patina obișnuiau să-și creeze aspectul vintage. Conceptul de design seamănă cu un soare cu raze crepusculare. Razele au fost proiectate pentru a evidenția frunzele și ramurile care disting flirul flamboyantului clasic francez.

Denumirea proiectului : Rayon, Numele proiectanților : Dalia Sadany, Numele clientului : Dezines Dalia Sadany Creations.

Rayon Tavanul Clasic Artizanal

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.