Revista de proiectare
Revista de proiectare
Structura De Iluminat

Tensegrity Space Frame

Structura De Iluminat Lumina cu cadru spațial Tensegrity utilizează principiul RBFuller de „Less for more” pentru a produce un corp de lumină folosind doar sursa de lumină și cablul electric. Tensibilitatea devine mijlocul structural prin care ambele lucrează reciproc în compresiune și tensiune pentru a produce un câmp de lumină aparent discontinuu definit doar de logica sa structurală. Scalabilitatea și economia producției sale vorbesc despre o marfă de configurare nesfârșită a cărei formă luminoasă rezistă cu grație la atragerea gravitației cu o simplitate care afirmă paradigma epocii noastre: să obținem mai mult în timp ce folosim mai puțin.

Denumirea proiectului : Tensegrity Space Frame, Numele proiectanților : Michal Maciej Bartosik, Numele clientului : Michal Maciej Bartosik.

Tensegrity Space Frame Structura De Iluminat

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.