Revista de proiectare
Revista de proiectare
Structura De Iluminat

Tensegrity Space Frame

Structura De Iluminat Lumina cu cadru spațial Tensegrity utilizează principiul RBFuller de „Less for more” pentru a produce un corp de lumină folosind doar sursa de lumină și cablul electric. Tensibilitatea devine mijlocul structural prin care ambele lucrează reciproc în compresiune și tensiune pentru a produce un câmp de lumină aparent discontinuu definit doar de logica sa structurală. Scalabilitatea și economia producției sale vorbesc despre o marfă de configurare nesfârșită a cărei formă luminoasă rezistă cu grație la atragerea gravitației cu o simplitate care afirmă paradigma epocii noastre: să obținem mai mult în timp ce folosim mai puțin.

Denumirea proiectului : Tensegrity Space Frame, Numele proiectanților : Michal Maciej Bartosik, Numele clientului : Michal Maciej Bartosik.

Tensegrity Space Frame Structura De Iluminat

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.