Revista de proiectare
Revista de proiectare
Fudge And Toffee

Cavendish & Harvey

Fudge And Toffee Actul de echilibrare între tradiție și modernitate. Obiectivul a fost să proiecteze o gamă unică de produse pentru o companie inovatoare care se reconstituie ca producător de produse de cofetărie de înaltă calitate. Soluția este ambalată și tipărită cu folie fierbinte și un finisaj nobil lucios. Conceptul foto a fost inspirat din stilul pralinelor clasice. Grupul țintă mai tânăr și mai modern va fi abordat prin culori și o tipografie dezlegată. Echipa de design gabriel a stăpânit actul de echilibrare, iar clientul este mulțumit de creșterea vânzărilor.

Denumirea proiectului : Cavendish & Harvey, Numele proiectanților : Bettina Gabriel, Numele clientului : gabriel design team.

Cavendish & Harvey Fudge And Toffee

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.