Revista de proiectare
Revista de proiectare
Fudge And Toffee

Cavendish & Harvey

Fudge And Toffee Actul de echilibrare între tradiție și modernitate. Obiectivul a fost să proiecteze o gamă unică de produse pentru o companie inovatoare care se reconstituie ca producător de produse de cofetărie de înaltă calitate. Soluția este ambalată și tipărită cu folie fierbinte și un finisaj nobil lucios. Conceptul foto a fost inspirat din stilul pralinelor clasice. Grupul țintă mai tânăr și mai modern va fi abordat prin culori și o tipografie dezlegată. Echipa de design gabriel a stăpânit actul de echilibrare, iar clientul este mulțumit de creșterea vânzărilor.

Denumirea proiectului : Cavendish & Harvey, Numele proiectanților : Bettina Gabriel, Numele clientului : gabriel design team.

Cavendish & Harvey Fudge And Toffee

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.