Revista de proiectare
Revista de proiectare
Fudge And Toffee

Cavendish & Harvey

Fudge And Toffee Actul de echilibrare între tradiție și modernitate. Obiectivul a fost să proiecteze o gamă unică de produse pentru o companie inovatoare care se reconstituie ca producător de produse de cofetărie de înaltă calitate. Soluția este ambalată și tipărită cu folie fierbinte și un finisaj nobil lucios. Conceptul foto a fost inspirat din stilul pralinelor clasice. Grupul țintă mai tânăr și mai modern va fi abordat prin culori și o tipografie dezlegată. Echipa de design gabriel a stăpânit actul de echilibrare, iar clientul este mulțumit de creșterea vânzărilor.

Denumirea proiectului : Cavendish & Harvey, Numele proiectanților : Bettina Gabriel, Numele clientului : gabriel design team.

Cavendish & Harvey Fudge And Toffee

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Legenda designului zilei

Designeri legendari și lucrările lor premiate.

Legendele de design sunt designeri extrem de celebri care fac din lumea noastră un loc mai bun cu design-urile lor bune. Descoperiți designeri legendari și design-urile lor inovatoare de produse, opere de artă originale, arhitectură creativă, modele de modă deosebite și strategii de design. Bucurați-vă și explorați lucrările originale de design ale designerilor, artiștilor, arhitecților, inovatorilor și brandurilor premiate la nivel mondial. Inspirați-vă din modele creative.