Revista de proiectare
Revista de proiectare
Wc-Ul Suspendat Pe Perete

Bplus Wall-hung WC with cleaRim system

Wc-Ul Suspendat Pe Perete Odată cu adăugarea inovatoare de cleaRing, Isvea transformă un WC obișnuit în B +, un WC versatil care poate fi utilizat atât în toaletele publice, cât și în băile private. B + WC are o tigaie mai mică suspendată în perete în comparație cu un WC obișnuit. Forma sa rotundă compactă oferă o utilizare eficientă a spațiului. Noul WC cleaRing B + nu are bord. Fără margine ascunsă, înseamnă că nu există pur și simplu nicăieri unde să se ascundă germenii. Designul igienic al B + WC facilitează curățarea vasului, ceea ce reduce consumul de apă, precum și nevoia de a utiliza substanțe chimice pentru baie dăunătoare mediului.

Denumirea proiectului : Bplus Wall-hung WC with cleaRim system , Numele proiectanților : Isvea Eurasia, Numele clientului : ISVEA.

Bplus Wall-hung WC with cleaRim system  Wc-Ul Suspendat Pe Perete

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.