Revista de proiectare
Revista de proiectare
Wc-Ul Suspendat Pe Perete

Bplus Wall-hung WC with cleaRim system

Wc-Ul Suspendat Pe Perete Odată cu adăugarea inovatoare de cleaRing, Isvea transformă un WC obișnuit în B +, un WC versatil care poate fi utilizat atât în toaletele publice, cât și în băile private. B + WC are o tigaie mai mică suspendată în perete în comparație cu un WC obișnuit. Forma sa rotundă compactă oferă o utilizare eficientă a spațiului. Noul WC cleaRing B + nu are bord. Fără margine ascunsă, înseamnă că nu există pur și simplu nicăieri unde să se ascundă germenii. Designul igienic al B + WC facilitează curățarea vasului, ceea ce reduce consumul de apă, precum și nevoia de a utiliza substanțe chimice pentru baie dăunătoare mediului.

Denumirea proiectului : Bplus Wall-hung WC with cleaRim system , Numele proiectanților : Isvea Eurasia, Numele clientului : ISVEA.

Bplus Wall-hung WC with cleaRim system  Wc-Ul Suspendat Pe Perete

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Legenda designului zilei

Designeri legendari și lucrările lor premiate.

Legendele de design sunt designeri extrem de celebri care fac din lumea noastră un loc mai bun cu design-urile lor bune. Descoperiți designeri legendari și design-urile lor inovatoare de produse, opere de artă originale, arhitectură creativă, modele de modă deosebite și strategii de design. Bucurați-vă și explorați lucrările originale de design ale designerilor, artiștilor, arhitecților, inovatorilor și brandurilor premiate la nivel mondial. Inspirați-vă din modele creative.