Revista de proiectare
Revista de proiectare
Wc-Ul Suspendat Pe Perete

Bplus Wall-hung WC with cleaRim system

Wc-Ul Suspendat Pe Perete Odată cu adăugarea inovatoare de cleaRing, Isvea transformă un WC obișnuit în B +, un WC versatil care poate fi utilizat atât în toaletele publice, cât și în băile private. B + WC are o tigaie mai mică suspendată în perete în comparație cu un WC obișnuit. Forma sa rotundă compactă oferă o utilizare eficientă a spațiului. Noul WC cleaRing B + nu are bord. Fără margine ascunsă, înseamnă că nu există pur și simplu nicăieri unde să se ascundă germenii. Designul igienic al B + WC facilitează curățarea vasului, ceea ce reduce consumul de apă, precum și nevoia de a utiliza substanțe chimice pentru baie dăunătoare mediului.

Denumirea proiectului : Bplus Wall-hung WC with cleaRim system , Numele proiectanților : Isvea Eurasia, Numele clientului : ISVEA.

Bplus Wall-hung WC with cleaRim system  Wc-Ul Suspendat Pe Perete

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.