Revista de proiectare
Revista de proiectare
Posterul Publicitar

Amal Film Festival

Posterul Publicitar Afisul a fost inspirat de sărbătoarea veselă din festivaluri. Designul a fost creat pentru a cuprinde și sărbători diferențele care există în bogata cultură spaniolă. Deoarece Spania este o țară multi-culturală, bogată în istoria și identitatea sa, posterul a fost conceput pentru a evidenția speranța dintre europeni și arabi, musulmani și creștini. Proiectul a fost proiectat în studioul Barnbrook, Londra, Marea Britanie. A fost nevoie de 1 săptămână pentru a avea afișul proiectat. Culorile, tipul și simbolurile utilizate au fost inspirate de intersecția dintre culturile spaniole și arabe.

Denumirea proiectului : Amal Film Festival, Numele proiectanților : Lama, Rama, and Tariq Ajinah, Numele clientului : Lama Ajeenah.

Amal Film Festival Posterul Publicitar

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.