Revista de proiectare
Revista de proiectare
Posterul Publicitar

Amal Film Festival

Posterul Publicitar Afisul a fost inspirat de sărbătoarea veselă din festivaluri. Designul a fost creat pentru a cuprinde și sărbători diferențele care există în bogata cultură spaniolă. Deoarece Spania este o țară multi-culturală, bogată în istoria și identitatea sa, posterul a fost conceput pentru a evidenția speranța dintre europeni și arabi, musulmani și creștini. Proiectul a fost proiectat în studioul Barnbrook, Londra, Marea Britanie. A fost nevoie de 1 săptămână pentru a avea afișul proiectat. Culorile, tipul și simbolurile utilizate au fost inspirate de intersecția dintre culturile spaniole și arabe.

Denumirea proiectului : Amal Film Festival, Numele proiectanților : Lama, Rama, and Tariq Ajinah, Numele clientului : Lama Ajeenah.

Amal Film Festival Posterul Publicitar

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.