Revista de proiectare
Revista de proiectare
Posterul Publicitar

Amal Film Festival

Posterul Publicitar Afisul a fost inspirat de sărbătoarea veselă din festivaluri. Designul a fost creat pentru a cuprinde și sărbători diferențele care există în bogata cultură spaniolă. Deoarece Spania este o țară multi-culturală, bogată în istoria și identitatea sa, posterul a fost conceput pentru a evidenția speranța dintre europeni și arabi, musulmani și creștini. Proiectul a fost proiectat în studioul Barnbrook, Londra, Marea Britanie. A fost nevoie de 1 săptămână pentru a avea afișul proiectat. Culorile, tipul și simbolurile utilizate au fost inspirate de intersecția dintre culturile spaniole și arabe.

Denumirea proiectului : Amal Film Festival, Numele proiectanților : Lama, Rama, and Tariq Ajinah, Numele clientului : Lama Ajeenah.

Amal Film Festival Posterul Publicitar

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Interviu de design al zilei

Interviuri cu designeri de renume mondial.

Citiți cele mai recente interviuri și conversații despre design, creativitate și inovație între jurnalistul de design și designeri, artiști și arhitecți de renume mondial. Vedeți cele mai recente proiecte de design și design-uri premiate de designeri celebri, artiști, arhitecți și inovatori. Descoperiți perspective noi despre creativitate, inovație, arte, design și arhitectură. Aflați mai multe despre procesele de proiectare ale marilor designeri.