Revista de proiectare
Revista de proiectare
Restaurant

Kalamis Liman Restaurant

Restaurant Restaurantul Kalamis Liman a fost proiectat de Atölye A Architecture. Pentru prezentarea proiectului a fost nevoie de un film de animație. Scopul filmului de animație, pregătit de Ayhan Güneri Architects, a fost reflectat realismul restaurantului. Faza de modelare a perioadei de 10 zile a restaurantului Kalamis Liman, care constă din 1600 de pătrate 64 de secunde de animație până la stadiul de redare, a fost finalizată în 800 ore. Prezentare proiect pregătit pentru animație, 3dsmax, programe cu raze v; A fost folosit hardware pentru stația de lucru cu 48 de nuclee de 48 GB cu 48 de biți.

Denumirea proiectului : Kalamis Liman Restaurant, Numele proiectanților : Ayhan Güneri, Numele clientului : ATOLYE A ARCHITECTURE.

Kalamis Liman Restaurant Restaurant

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.