Revista de proiectare
Revista de proiectare
Restaurant

Kalamis Liman Restaurant

Restaurant Restaurantul Kalamis Liman a fost proiectat de Atölye A Architecture. Pentru prezentarea proiectului a fost nevoie de un film de animație. Scopul filmului de animație, pregătit de Ayhan Güneri Architects, a fost reflectat realismul restaurantului. Faza de modelare a perioadei de 10 zile a restaurantului Kalamis Liman, care constă din 1600 de pătrate 64 de secunde de animație până la stadiul de redare, a fost finalizată în 800 ore. Prezentare proiect pregătit pentru animație, 3dsmax, programe cu raze v; A fost folosit hardware pentru stația de lucru cu 48 de nuclee de 48 GB cu 48 de biți.

Denumirea proiectului : Kalamis Liman Restaurant, Numele proiectanților : Ayhan Güneri, Numele clientului : ATOLYE A ARCHITECTURE.

Kalamis Liman Restaurant Restaurant

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.