Revista de proiectare
Revista de proiectare
Hotel

Sheraton Bursa

Hotel Animația ar trebui să fie o modelare la scară largă, care să ofere îndrumări pentru fiecare parte a hotelului. Diverse zone comune, inclusiv holul, sălile de conferințe, restaurantul principal, centrul de fitness și spa, baia turcească și băile VIP turcești, săli de masaj , salonul executiv, piscina, camerele de odihnă și, de asemenea, camerele standard, apartamentele, suita prezidențială au fost modelate în 4 luni. Toate zonele modelate au fost transformate într-o animație de 4,30 secunde de 6750 de cadre după un proces de redare de șaizeci de zile. Această animație a devenit un element important în introducerea Sheraton Bursa.

Denumirea proiectului : Sheraton Bursa, Numele proiectanților : Ayhan Güneri, Numele clientului : SHERATON BURSA / ATOLYE A MIMARLIK.

Sheraton Bursa Hotel

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.