Revista de proiectare
Revista de proiectare
Hotel

Sheraton Bursa

Hotel Animația ar trebui să fie o modelare la scară largă, care să ofere îndrumări pentru fiecare parte a hotelului. Diverse zone comune, inclusiv holul, sălile de conferințe, restaurantul principal, centrul de fitness și spa, baia turcească și băile VIP turcești, săli de masaj , salonul executiv, piscina, camerele de odihnă și, de asemenea, camerele standard, apartamentele, suita prezidențială au fost modelate în 4 luni. Toate zonele modelate au fost transformate într-o animație de 4,30 secunde de 6750 de cadre după un proces de redare de șaizeci de zile. Această animație a devenit un element important în introducerea Sheraton Bursa.

Denumirea proiectului : Sheraton Bursa, Numele proiectanților : Ayhan Güneri, Numele clientului : SHERATON BURSA / ATOLYE A MIMARLIK.

Sheraton Bursa Hotel

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.