Revista de proiectare
Revista de proiectare
Calendar

NTT EAST 2014 Calendar “Happy Town”

Calendar Construim orașe cu tine. Mesajul pe care îl transmite NTT East Japan Corporate Sales Promotion este prezentat în acest calendar de birou. Partea superioară a foilor calendaristice este decupată din clădiri colorate, iar foile suprapuse formează un oraș fericit. Este un calendar cu care vă puteți bucura schimbând peisajul liniei clădirilor în fiecare lună și vă umple un sentiment de a rămâne fericit tot anul.

Denumirea proiectului : NTT EAST 2014 Calendar “Happy Town”, Numele proiectanților : Katsumi Tamura, Numele clientului : NIPPON TELEGRAPH AND TELEPHONE EAST CORPORATION.

NTT EAST 2014 Calendar “Happy Town” Calendar

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Legenda designului zilei

Designeri legendari și lucrările lor premiate.

Legendele de design sunt designeri extrem de celebri care fac din lumea noastră un loc mai bun cu design-urile lor bune. Descoperiți designeri legendari și design-urile lor inovatoare de produse, opere de artă originale, arhitectură creativă, modele de modă deosebite și strategii de design. Bucurați-vă și explorați lucrările originale de design ale designerilor, artiștilor, arhitecților, inovatorilor și brandurilor premiate la nivel mondial. Inspirați-vă din modele creative.