Revista de proiectare
Revista de proiectare
Calendar

NTT EAST 2014 Calendar “Happy Town”

Calendar Construim orașe cu tine. Mesajul pe care îl transmite NTT East Japan Corporate Sales Promotion este prezentat în acest calendar de birou. Partea superioară a foilor calendaristice este decupată din clădiri colorate, iar foile suprapuse formează un oraș fericit. Este un calendar cu care vă puteți bucura schimbând peisajul liniei clădirilor în fiecare lună și vă umple un sentiment de a rămâne fericit tot anul.

Denumirea proiectului : NTT EAST 2014 Calendar “Happy Town”, Numele proiectanților : Katsumi Tamura, Numele clientului : NIPPON TELEGRAPH AND TELEPHONE EAST CORPORATION.

NTT EAST 2014 Calendar “Happy Town” Calendar

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.