Revista de proiectare
Revista de proiectare
Căminul Studenților

Koza Ipek Loft

Căminul Studenților Loftul Koza Ipek a fost proiectat de studioul craft312 ca pensiune pentru studenți și centru de tineret cu o capacitate de 240 de paturi în suprafață de 8000 m2. Consortul Koza Ipek Loft a fost finalizat în mai 2013. În general, intrarea în pensiune, accesul la centru de tineret, un restaurant, o sală de conferințe și foaier, săli de studiu, camere și birouri administrative în mai multe clădiri de 12 etaje constând dintr-o construcție inovatoare, modernă și au fost proiectate spații de locuit confortabile. Camere pentru 2 persoane din celulele centrale aranjate în funcție de fiecare etaj, două compartimente și o persoană de 24 de persoane.

Denumirea proiectului : Koza Ipek Loft, Numele proiectanților : Craft312 Studio, Numele clientului : Craft312 Studio Partnership.

Koza Ipek Loft Căminul Studenților

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.