Revista de proiectare
Revista de proiectare
Căminul Studenților

Koza Ipek Loft

Căminul Studenților Loftul Koza Ipek a fost proiectat de studioul craft312 ca pensiune pentru studenți și centru de tineret cu o capacitate de 240 de paturi în suprafață de 8000 m2. Consortul Koza Ipek Loft a fost finalizat în mai 2013. În general, intrarea în pensiune, accesul la centru de tineret, un restaurant, o sală de conferințe și foaier, săli de studiu, camere și birouri administrative în mai multe clădiri de 12 etaje constând dintr-o construcție inovatoare, modernă și au fost proiectate spații de locuit confortabile. Camere pentru 2 persoane din celulele centrale aranjate în funcție de fiecare etaj, două compartimente și o persoană de 24 de persoane.

Denumirea proiectului : Koza Ipek Loft, Numele proiectanților : Craft312 Studio, Numele clientului : Craft312 Studio Partnership.

Koza Ipek Loft Căminul Studenților

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.