Revista de proiectare
Revista de proiectare
Proiectarea Expoziției

Multimedia exhibition Lsx20

Proiectarea Expoziției O expoziție multimedia a fost dedicată aniversării a 20 de ani de la reintroducerea monedelor naționale. Scopul expoziției a fost să introducă cadrul trinității pe care s-a bazat proiectul artistic, și anume, bancnote și monede, autorii - 40 de artiști letoni remarcabili din diverse genuri creative - și operele lor de artă. Conceptul expoziției provine din grafit sau plumb care este axa centrală a unui creion, un instrument comun pentru artiști. Structura de grafit a servit ca element de design central al expoziției.

Denumirea proiectului : Multimedia exhibition Lsx20, Numele proiectanților : Design studio H2E, Numele clientului : The Bank of Latvia.

Multimedia exhibition Lsx20 Proiectarea Expoziției

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.