Revista de proiectare
Revista de proiectare
Proiectarea Expoziției

Multimedia exhibition Lsx20

Proiectarea Expoziției O expoziție multimedia a fost dedicată aniversării a 20 de ani de la reintroducerea monedelor naționale. Scopul expoziției a fost să introducă cadrul trinității pe care s-a bazat proiectul artistic, și anume, bancnote și monede, autorii - 40 de artiști letoni remarcabili din diverse genuri creative - și operele lor de artă. Conceptul expoziției provine din grafit sau plumb care este axa centrală a unui creion, un instrument comun pentru artiști. Structura de grafit a servit ca element de design central al expoziției.

Denumirea proiectului : Multimedia exhibition Lsx20, Numele proiectanților : Design studio H2E, Numele clientului : The Bank of Latvia.

Multimedia exhibition Lsx20 Proiectarea Expoziției

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Legenda designului zilei

Designeri legendari și lucrările lor premiate.

Legendele de design sunt designeri extrem de celebri care fac din lumea noastră un loc mai bun cu design-urile lor bune. Descoperiți designeri legendari și design-urile lor inovatoare de produse, opere de artă originale, arhitectură creativă, modele de modă deosebite și strategii de design. Bucurați-vă și explorați lucrările originale de design ale designerilor, artiștilor, arhitecților, inovatorilor și brandurilor premiate la nivel mondial. Inspirați-vă din modele creative.