Revista de proiectare
Revista de proiectare
Proiectarea Expoziției

Multimedia exhibition Lsx20

Proiectarea Expoziției O expoziție multimedia a fost dedicată aniversării a 20 de ani de la reintroducerea monedelor naționale. Scopul expoziției a fost să introducă cadrul trinității pe care s-a bazat proiectul artistic, și anume, bancnote și monede, autorii - 40 de artiști letoni remarcabili din diverse genuri creative - și operele lor de artă. Conceptul expoziției provine din grafit sau plumb care este axa centrală a unui creion, un instrument comun pentru artiști. Structura de grafit a servit ca element de design central al expoziției.

Denumirea proiectului : Multimedia exhibition Lsx20, Numele proiectanților : Design studio H2E, Numele clientului : The Bank of Latvia.

Multimedia exhibition Lsx20 Proiectarea Expoziției

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.