Revista de proiectare
Revista de proiectare
Skate Pentru Zăpadă Moale Și Tare

Snowskate

Skate Pentru Zăpadă Moale Și Tare Snow Skate-ul original este prezentat aici într-un design destul de nou și funcțional - în mahon din lemn dur și cu alergători din oțel inoxidabil. Un avantaj este că se pot folosi cizme tradiționale de piele cu toc și, astfel, nu există nicio cerere de cizme speciale. Cheia practicării patinajului este tehnica ușoară de legare, deoarece designul și construcția sunt optimizate cu o combinație bună între lățimea și înălțimea patinajului. Un alt factor decisiv este lățimea alergătorilor care optimizează patinajul de management pe zăpadă solidă sau tare. Alergătorii sunt din oțel inoxidabil și sunt prevăzuți cu șuruburi încastrate.

Denumirea proiectului : Snowskate, Numele proiectanților : KT Architects, Numele clientului : Arkitektavirki Kári Thomsen ark.MAA.

Snowskate Skate Pentru Zăpadă Moale Și Tare

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Echipa de proiectare a zilei

Cele mai mari echipe de proiectare din lume.

Uneori ai nevoie de o echipă foarte mare de designeri talentați care să vină cu modele cu adevărat grozave. În fiecare zi, oferim o echipă distinctă de design inovativ și creativ de premiere. Explorați și descoperiți arhitectură originală și creativă, proiectare bună, modă, design grafic și proiecte de strategie de proiectare din echipele de proiectare din întreaga lume. Inspirați-vă din lucrările originale ale designerilor de maestri mari.