Revista de proiectare
Revista de proiectare
Skate Pentru Zăpadă Moale Și Tare

Snowskate

Skate Pentru Zăpadă Moale Și Tare Snow Skate-ul original este prezentat aici într-un design destul de nou și funcțional - în mahon din lemn dur și cu alergători din oțel inoxidabil. Un avantaj este că se pot folosi cizme tradiționale de piele cu toc și, astfel, nu există nicio cerere de cizme speciale. Cheia practicării patinajului este tehnica ușoară de legare, deoarece designul și construcția sunt optimizate cu o combinație bună între lățimea și înălțimea patinajului. Un alt factor decisiv este lățimea alergătorilor care optimizează patinajul de management pe zăpadă solidă sau tare. Alergătorii sunt din oțel inoxidabil și sunt prevăzuți cu șuruburi încastrate.

Denumirea proiectului : Snowskate, Numele proiectanților : KT Architects, Numele clientului : Arkitektavirki Kári Thomsen ark.MAA.

Snowskate Skate Pentru Zăpadă Moale Și Tare

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Legenda designului zilei

Designeri legendari și lucrările lor premiate.

Legendele de design sunt designeri extrem de celebri care fac din lumea noastră un loc mai bun cu design-urile lor bune. Descoperiți designeri legendari și design-urile lor inovatoare de produse, opere de artă originale, arhitectură creativă, modele de modă deosebite și strategii de design. Bucurați-vă și explorați lucrările originale de design ale designerilor, artiștilor, arhitecților, inovatorilor și brandurilor premiate la nivel mondial. Inspirați-vă din modele creative.