Revista de proiectare
Revista de proiectare
Showroom, Vânzarea Cu Amănuntul

Networking

Showroom, Vânzarea Cu Amănuntul Materialele sportive pe care le folosim zilnic sunt produse în diferite părți ale lumii. Acestea sunt oferite consumatorilor de pe rafturile magazinelor sportive printr-o rețea de marketing și logistică foarte complexă. Salt la unul dintre brandurile cu cea mai bună rețea. Fabricarea colecției de către designeri din diferite țări din Europa, fiind realizată de producătorii din China angajați în fabricarea unei calități superioare. Prin intermediul companiei de marketing care s-a stabilit în Turcia, ajunge la întreaga lume și la consumatori. Al doilea showroom al complexului showroom de sărituri este, de asemenea, construit pe această temă de rețea complexă.

Denumirea proiectului : Networking, Numele proiectanților : Ayhan Güneri, Numele clientului : JUMP/GENMAR.

Networking Showroom, Vânzarea Cu Amănuntul

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Echipa de proiectare a zilei

Cele mai mari echipe de proiectare din lume.

Uneori ai nevoie de o echipă foarte mare de designeri talentați care să vină cu modele cu adevărat grozave. În fiecare zi, oferim o echipă distinctă de design inovativ și creativ de premiere. Explorați și descoperiți arhitectură originală și creativă, proiectare bună, modă, design grafic și proiecte de strategie de proiectare din echipele de proiectare din întreaga lume. Inspirați-vă din lucrările originale ale designerilor de maestri mari.