Revista de proiectare
Revista de proiectare
Showroom, Vânzarea Cu Amănuntul

Networking

Showroom, Vânzarea Cu Amănuntul Materialele sportive pe care le folosim zilnic sunt produse în diferite părți ale lumii. Acestea sunt oferite consumatorilor de pe rafturile magazinelor sportive printr-o rețea de marketing și logistică foarte complexă. Salt la unul dintre brandurile cu cea mai bună rețea. Fabricarea colecției de către designeri din diferite țări din Europa, fiind realizată de producătorii din China angajați în fabricarea unei calități superioare. Prin intermediul companiei de marketing care s-a stabilit în Turcia, ajunge la întreaga lume și la consumatori. Al doilea showroom al complexului showroom de sărituri este, de asemenea, construit pe această temă de rețea complexă.

Denumirea proiectului : Networking, Numele proiectanților : Ayhan Güneri, Numele clientului : JUMP/GENMAR.

Networking Showroom, Vânzarea Cu Amănuntul

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.