Revista de proiectare
Revista de proiectare
Restaurant

Man Hing Bistro

Restaurant Man Hing Bistro, care servește meniul restaurantui de ceai din Hong Kong, este un loc de luat masa casual în zona Nan Shan, Shenzhen. Restaurantul se află la primul etaj și este conectat la intrarea la nivelul solului printr-o scară. Inspirat de angularitatea machetei, ne jucăm cu diferite dungi și le compunem în câteva modele triunghiulare care sunt distinctive în restaurant. Înconjurate de scaune maro lăptos și finisaje cu oglindă din lemn / negru, dungile de aluminiu care se înfășoară de-a lungul scării până la ghișeul de casierie sunt cu siguranță un loc atrăgător.

Denumirea proiectului : Man Hing Bistro , Numele proiectanților : Chi Ling Leung, Numele clientului : Man Hing F&B Management Co.Ltd. .

Man Hing Bistro  Restaurant

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectant al zilei

Cei mai buni designeri, artiști și arhitecți din lume.

Un design bun merită recunoaștere deosebită. În fiecare zi, suntem încântați să oferim designeri uimitori care creează modele originale și inovatoare, arhitectură uimitoare, modă elegantă și grafică creativă. Astăzi, vă prezentăm unul dintre cei mai mari designeri din lume. Verificați astăzi un portofoliu de design premiat și inspirați-vă zilnic în design.