Revista de proiectare
Revista de proiectare
Restaurant

Man Hing Bistro

Restaurant Man Hing Bistro, care servește meniul restaurantui de ceai din Hong Kong, este un loc de luat masa casual în zona Nan Shan, Shenzhen. Restaurantul se află la primul etaj și este conectat la intrarea la nivelul solului printr-o scară. Inspirat de angularitatea machetei, ne jucăm cu diferite dungi și le compunem în câteva modele triunghiulare care sunt distinctive în restaurant. Înconjurate de scaune maro lăptos și finisaje cu oglindă din lemn / negru, dungile de aluminiu care se înfășoară de-a lungul scării până la ghișeul de casierie sunt cu siguranță un loc atrăgător.

Denumirea proiectului : Man Hing Bistro , Numele proiectanților : Chi Ling Leung, Numele clientului : Man Hing F&B Management Co.Ltd. .

Man Hing Bistro  Restaurant

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.