Revista de proiectare
Revista de proiectare
Scaunul Din Living

Cat's Cradle

Scaunul Din Living Cifre sau Fibre, o dilemă actuală a procesului de proiectare. Cu toții suntem începători, dar unii dintre noi trebuie să lucrăm la asta. Designerii începători observă fiecare tehnică disponibilă și învață unele. Cu timpul (~ 10.000 ore) achiziționăm facilități (-ies) care ridică / popularizează / personalizează / economizează jocul nostru. Așadar, mă fascinează fascinația actuală pentru mass-media care propun că cel mai de bază bloc de construcție al designului este cifra, ușor de controlat. Cifra nu este o unitate generatoare de viață, ci doar o rotunjire la un numitor cel puțin comun mai mic decât fibra. Designul este cel puțin cioburi, așchii și fibre.

Denumirea proiectului : Cat's Cradle, Numele proiectanților : Stoel Burrowes, Numele clientului : Stoel Burrowes Design.

Cat's Cradle Scaunul Din Living

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.