Revista de proiectare
Revista de proiectare
Scaunul Din Living

Cat's Cradle

Scaunul Din Living Cifre sau Fibre, o dilemă actuală a procesului de proiectare. Cu toții suntem începători, dar unii dintre noi trebuie să lucrăm la asta. Designerii începători observă fiecare tehnică disponibilă și învață unele. Cu timpul (~ 10.000 ore) achiziționăm facilități (-ies) care ridică / popularizează / personalizează / economizează jocul nostru. Așadar, mă fascinează fascinația actuală pentru mass-media care propun că cel mai de bază bloc de construcție al designului este cifra, ușor de controlat. Cifra nu este o unitate generatoare de viață, ci doar o rotunjire la un numitor cel puțin comun mai mic decât fibra. Designul este cel puțin cioburi, așchii și fibre.

Denumirea proiectului : Cat's Cradle, Numele proiectanților : Stoel Burrowes, Numele clientului : Stoel Burrowes Design.

Cat's Cradle Scaunul Din Living

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.