Revista de proiectare
Revista de proiectare
Showroom

CHAMELEON

Showroom Tema lounge-ului este tehnologia care oferă locuri de expoziție. Linii tehnologice pe tavan și pereți, concepute ca să exprime tehnologia pantofilor care se afișează în toate showroom-urile, importă și fabrică în fabrica care se află lângă clădire. Tesături și pereți, care au proiectat cu formă gratuită, în timp ce adunați în mod ideal, utilizați tehnologia CAD-CAM.Barrisol care produce în Franța, mobilier de lac mdf care fabrică în partea europeană a Istanbulului, sisteme Led RGB care fabrică în Asia partea Istanbulului, fără măsurare și repetiție pe tavanul suspendat .

Denumirea proiectului : CHAMELEON, Numele proiectanților : Ayhan Güneri, Numele clientului : EUROMAR İÇ VE DIŞ TİCARET LTD.STİ.

CHAMELEON Showroom

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.