Revista de proiectare
Revista de proiectare
Showroom

CHAMELEON

Showroom Tema lounge-ului este tehnologia care oferă locuri de expoziție. Linii tehnologice pe tavan și pereți, concepute ca să exprime tehnologia pantofilor care se afișează în toate showroom-urile, importă și fabrică în fabrica care se află lângă clădire. Tesături și pereți, care au proiectat cu formă gratuită, în timp ce adunați în mod ideal, utilizați tehnologia CAD-CAM.Barrisol care produce în Franța, mobilier de lac mdf care fabrică în partea europeană a Istanbulului, sisteme Led RGB care fabrică în Asia partea Istanbulului, fără măsurare și repetiție pe tavanul suspendat .

Denumirea proiectului : CHAMELEON, Numele proiectanților : Ayhan Güneri, Numele clientului : EUROMAR İÇ VE DIŞ TİCARET LTD.STİ.

CHAMELEON Showroom

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.